Teamleider Techniek – Refresco Group – Sittard

JobID = 12l0.08

Teamleider TechniekBen jij die teamplayer mèt vakkennis op zowel correctief als preventief onderhoud?Heb jij ervaring als leidinggevende in een Technische omgeving en zoek je een nieuwe uitdaging binnen een sterk groeiend, innovatieve, slagvaardige en financieel stabiele organisatie? Wat ga je doen? Als Teamleider Techniek ben je samen met je collega teamleider die de storingsdienst aanstuurt verantwoordelijk voor de realisatie van de correctieve en preventieve werkzaamheden en je geeft leiding aan de circa 15 storings- en onderhoudsmonteurs in dagdienst,Verder coördineer je de onderhoudswerkzaamheden met als doel de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van de machines en installaties te waarborgen. Je onderhoudt contacten met de machineleveranciers en bent verantwoordelijk voor de geleverde diensten. Je bent er ook voor verantwoordelijk dat de werkzaamheden tijdig, volledig, kostenefficiënt en conform wettelijke- en vergunningseisen worden uitgevoerd. Je stelt het preventief onderhoudsplan op en stuurt bij waar nodig. Verder ben je verantwoordelijk voor de registratie en de rapportages van de (onderhouds-) werkzaamheden.Je levert een actieve bijdrage in het ontwikkelen en realiseren van de afdelingsdoelstellingen en bent mede verantwoordelijk voor een continue verbetering van prestaties, kosten, werkwijzen en samenwerkingsverbanden met andere afdelingen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen, om ervoor te zorgen dat processen en activiteiten in lijn met elkaar zijn. Kortom, een uitdagende baan binnen een platte organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei! Je blijft je ontwikkelen in je vakgebied om jouw werkzaamheden op GREAT niveau te kunnen uitvoeren.Wie zoeken we? Jij bent een assertief persoon die proactief te werk gaat, die eigenaarschap durft te tonen, zich zelfstandig verantwoordelijk voelt voor zijn eigen werk, en die helder en op meerdere niveaus kan communiceren. Jij ziet het als een uitdaging om anderen te coachen en te motiveren en deinst er niet voor terug om besluiten te nemen. Minimaal een afgeronde technische MBO+ opleiding en affiniteit met techniek;Goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal (zowel mondeling als schriftelijk) is een pré;Je bent communicatief sterk onderlegd zowel mondeling als schriftelijk;Kennis en ervaring met Ultimo is een pre;Je bent georganiseerd en planmatig, kwaliteitsbewust, initiatiefrijk;Je denkt in oplossingen en je hebt geen 9-5 mentaliteit;Je bent in staat om veilig en kwalitatief te handelen, met inachtneming van in- en externe regels en procedures die betrekking hebben op Arbo, veiligheid, kwaliteit en milieu;Je bent hands-on en bent in staat de mensen te coachen vanuit de werkvloer.Wat bieden wij jou?Samenwerken, eigen ideeën en ontwikkeling vinden wij bij Refresco belangrijk. De functie van Teamleider Techniek kent volop uitdagingen. Om je kennis up-to-date te houden investeren we in je opleidingen en ontwikkeling. We belonen je voor deze belangrijke rol met:Een concurrerend salaris. (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied;Vakantietoeslag van 8%;Vaste eindejaarsuitkering van 3%;25 vakantiedagen;Reiskostenvergoeding.Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen als professional binnen onze organisatie. We belonen je voor deze afwisselende baan met: een markt conform salaris o.b.v. 40 uur. Pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage, winstuitkering, bonus potentieel, bijdrage voor ziektekostenverzekering, reiskosten vergoeding en persoonlijke ontwikkeling.Wie zijn wij?Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats  in vijf “state-of-the-art”  vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 600 miljoen euro met behulp van ca. 1200 medewerkers.De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie.  Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren! Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent?  Klik op de sollicitatiebutton om te reageren. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature?...