Postbezorger – PostNL – Sittard

JobID = 1a0.07

Postbezorger in Sittard (6137SR) Sittard (Postcode:6137SR ) Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag 2-3 uurper dag, 10 uur per week Wil je iets bijverdienen en ben je graagactief bezig? Word parttime postbezorger bij PostNL. Lees meer overdeze vacature en solliciteer direct. Wat ga je doen? Wil jebijverdienen en ben je graag actief bezig? Bij PostNL kun je directaan de slag als parttime postbezorger. Het is een zelfstandige enverantwoordelijke baan met veel vrijheid. Je werkt een paar uur perdag in je eigen omgeving, en houdt dus genoeg tijd over voor jeandere activiteiten. Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt.Tussen 11:00 en 13:00 uur haal je de post op bij een adres in dewijk waar je gaat bezorgen. Daarna bezorg je de post voor 18:00uur. Het is belangrijk dat iedereen op tijd en op het juiste adresde post ontvangt, ook als het slecht weer is of als er een keertjeextra post is. Ben jij iemand die nauwkeurig en zelfstandig werkt?Dan zijn we op zoek naar jou! Wat breng jij mee? Je bent graagactief bezig in de buitenlucht. Je bent beschikbaar op de dagen dieop deze vacature staan. Je woont in de buurt van de wijk/postcodedie bij deze vacature staat. Je bent een doorzetter en bentnauwkeurig in je werk. Je bent vriendelijk tegen klanten. Jespreekt Nederlands of Engels en verstaat Nederlands. Je hebt debeschikking over een stevige fiets. Je hebt een smartphone (of wildeze aanschaffen), en bent bereid om deze voor het werk tegebruiken. Je bent 15 jaar of ouder. Wat bezorgen we jou? Je begintmet een contract voor 12 maanden. Daarna kan dit contract verlengdworden. Wil je korter bij ons werken? Dat is ook mogelijk. Jekrijgt een vaste vergoeding voor het gebruik van je smartphone enbijvoorbeeld het onderhoud aan je fiets. Je krijgt 4 weken vakantieper jaar. In mei krijg je vakantiegeld (8% van je brutoloon). Webetalen mee aan je pensioen (vanaf 21 jaar). Extra gewerkte urenkrijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen alsvrije dagen. Je wordt lid van de personeelsvereniging van PostNL.Zo krijg je korting op verzekeringen, evenementen, vakanties endiverse producten. Je krijgt PostNL kleding. Sollicitatieproces 1.Sollicitatie Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijfdagen een reactie van ons. 2. Telefonische intake We stellen je eenaantal vragen om te kijken of de functie bij je past. 3. Op(video)gesprek We spreken elkaar online via video of je komt bijons langs voor het sollicitatiegesprek. In verband met hetcoronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.4. Contract Je ontvangt je contract per e-mail. 5. Nieuwe baan Jeondertekent je contract digitaal. Welkom bijPostNL!

Lees meer…