Promotiemedewerker – CPM – Sittard

JobID = 12l0.07

Weet je alles van het verkopen vanConsumenten Elektronica en zoek je een gave weekendbaan om jezelfverder te ontwikkelen? Wil jij zorgen voor een optimaleklantbeleving en de klant echt voorzien van een ècht passendadvies? Reageer dan gelijk!

Let op: het is eenharde eis dat al ervaring hebt opgedaan in de sales en dat je deNederlandse taal uitstekend beheerst.

Let op: het iseen harde eis dat al ervaring hebt opgedaan in de sales en dat jede Nederlandse taal uitstekendbeheerst.

Nainspirerende sales en producttrainingen ben jij klaar om aan deslag te gaan. Je hebt er zin in!

Je gaat opzaterdag en zondag klanten adviseren over de verschillende TV’s vandit innovatieve merk in de Media Markt. Jouw dag begint met hetcontroleren van de afdeling, je zorgt ervoor dat de afdeling er tiptop in orde uit ziet. Je checkt de prijzen, of alles op z’n plekstaat en hoe de voorraad is. Je maakt natuurlijk ook een rondjedoor de winkel om jouw andere collega’s te begroeten. De eersteklanten komen binnen en je spreekt hen aan om te kijken of je zekan helpen met het maken van een passende keuze. Na een goedgesprek heb jij jouw eerste deal gesloten. Super! De rest van dedag vliegt voorbij; je hebt dan ook flink verkocht vandaag! Na eensuccesvolle dag voer jij jouw verkopen en bevindingen in via de appen is jouw werkdag alweer voorbij.

Dan makenwe graag kennis met je! Solliciteer via de button en we nemen zospoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen, stuur deze naar cpm@thenextcrowd.com. 

Lees meer…