Postsorteerder – PostNL – Sittard

JobID = 3c0.07

Postvoorbereider in Sittard (6135 KC) Sittard(Postcode: 6135 KC ) Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag,zaterdag 2-4 uur per dag, 10 uur per week Ben jij geordend en werkje graag in een team? Kom dan bij ons post sorteren. Lees meer overdeze vacature voor postvoorbereider en solliciteer direct. Wat gaje doen? Als postvoorbereider werk je op een van de sorteerlocatiesvan PostNL. Jij hebt samen met je collega’s de verantwoordelijketaak om post te sorteren op straat en huisnummer. Daarna maak jebundels van de post en stopt die in de juiste volgorde in tassenvoor onze postbezorgers. Het is belangrijk dat je geordend enprecies bent, omdat jouw werk ervoor zorgt dat onze postbezorgersde post juist en op tijd kunnen bezorgen. Je werkt meerdere dagenper week. De werktijden vind je bovenaan deze vacature. Sta jijopen voor een uitdaging? Kom dan ons team van enthousiastepostvoorbereiders versterken! Wat breng jij mee? Je bent 17 jaar ofouder. Je werkt geordend en precies. Je bent beschikbaar op degevraagde werkdagen en -tijden. Je spreekt Nederlands. Je werktgraag in een team. Wat bezorgen we jou? Je begint met een contractvoor 12 maanden. Daarna kan dit contract verlengd worden. Je krijgteen toeslag van 20% op je uurloon als je tussen 06:00 en 08:00 uurwerkt. Je krijgt 5 weken vakantie per jaar. In mei krijg jevakantiegeld (8% van je brutoloon). Je krijgt eenreiskostenvergoeding. We betalen mee aan je pensioen (vanaf 21jaar). Extra gewerkte uren krijg je uitbetaald. Je mag ze ookopsparen en later opnemen als vrije dagen. Je wordt lid van depersoneelsvereniging van PostNL. Zo krijg je korting opverzekeringen, evenementen, vakanties en diverse producten.Sollicitatieproces 1. Sollicitatie Bedankt voor je sollicitatie! Jekrijgt binnen vijf dagen een reactie van ons. 2. Telefonischeintake We stellen je een aantal vragen om te kijken of de functiebij je past. 3. Op (video)gesprek We spreken elkaar online viavideo of je komt bij ons langs voor het sollicitatiegesprek. Inverband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijkonline via video. 4. Contract Je ontvangt je contract per e-mail.5. Nieuwe baan Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bijPostNL!

Lees meer…