Postbezorger – PostNL – Sittard

JobID = 4d0.07

Tijdelijke baan als Postbezorger in Sittard (6135KC) Sittard (Postcode: 6135 KC ) Dinsdag, woensdag, donderdag,vrijdag, zaterdag 2-3 uur per dag, 10 uur per week Ben jij op zoeknaar een tijdelijke baan tot het eind van het jaar? En vind je hetprettig in deze bijzondere tijd zelfstandig en in de buitenlucht tewerken? Solliciteer dan nu als postbezorger! Wat ga je doen? Dedrukste periode van het jaar komt er weer aan bij PostNL. Hiervoorzijn wij op zoek naar enthousiaste postbezorgers die per directbeschikbaar zijn tot het eind van het jaar. En als het van beidekanten bevalt, kan je ook na december bij ons blijven werken! Indeze tijdelijke baan als postbezorger ga je meerdere dagen per weekop pad om de post te bezorgen bij jou in de buurt. Dit doe je in2-5 uur per dag, afhankelijk van de grootte van je wijk. Bovenaandeze vacature kan je zien hoeveel uur je kunt werken en hoe laat jekunt starten met je wijk. Het is erg belangrijk dat iedereen optijd en op het juiste adres de post ontvangt, ook als het mindergoed weer is of als er een keer extra veel post is. Ben jij eendoorzetter die nauwkeurig werkt en ben je graag actief bezig? Danzijn we op zoek naar jou! Wat breng jij mee? Je bent 15 jaar ofouder. Je bent beschikbaar tot het einde van het jaar (of langer).Je hebt geen vakantie of afwezigheid gepland van 14 t/m 27december. Je bent beschikbaar op de dagen en tijden die bovenaandeze vacature staan vermeld. Je woont in de buurt van dewijk/postcode die bij deze vacature staat. Je hebt de beschikkingover een stevige fiets. Je hebt een smartphone en bent bereid omdeze (tegen vergoeding) voor het werk te gebruiken. Je houdt er vanom buiten te zijn en werkt graag zelfstandig. Wat bezorgen we jou?Een sportieve en zelfstandige baan in je eigen omgeving. Je startmet een contract tot het eind van het jaar, met mogelijkheid totverlenging. Je krijgt een vaste vergoeding voor het gebruik van jesmartphone. Je hebt de mogelijkheid om extra uren te werken (inoverleg). Opgebouwd vakantiegeld en meer gewerkte uren wordenuitbetaald aan het eind van je contract. Je krijgt fietstassen vanPostNL om te gebruiken tijdens je werk. Sollicitatieproces 1.Sollicitatie Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijfdagen een reactie van ons. 2. Telefonische intake We stellen je eenaantal vragen om te kijken of de functie bij je past. 3. Op(video)gesprek We spreken elkaar online via video of je komt bijons langs voor het sollicitatiegesprek. In verband met hetcoronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.4. Contract Je ontvangt je contract per e-mail. 5. Nieuwe baan Jeondertekent je contract digitaal. Welkom bijPostNL!

Lees meer…