Postbezorger – PostNL – Sittard

JobID = 40i0.07

Postbezorger in Sittard (6135 KC) Sittard(Postcode: 6135 KC ) Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag,zaterdag 2-3 uur per dag, 10 uur per week Wil je iets bijverdienenen ben je graag actief bezig? Word parttime postbezorger bijPostNL. Lees meer over deze vacature en solliciteer direct. Wat gaje doen? Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? BijPostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Het iseen zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel vrijheid. Jewerkt een paar uur per dag in je eigen omgeving, en houdt dusgenoeg tijd over voor je andere activiteiten. Je werkt 2-4 uur perdag in je eigen buurt. Tussen 11:00 en 13:00 uur haal je de post opbij een adres in de wijk waar je gaat bezorgen. Daarna bezorg je depost voor 18:00 uur. Het is belangrijk dat iedereen op tijd en ophet juiste adres de post ontvangt, ook als het slecht weer is ofals er een keertje extra post is. Ben jij iemand die nauwkeurig enzelfstandig werkt? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat breng jij mee?Je bent graag actief bezig in de buitenlucht. Je bent beschikbaarop de dagen die op deze vacature staan. Je woont in de buurt van dewijk/postcode die bij deze vacature staat. Je bent een doorzetteren bent nauwkeurig in je werk. Je bent vriendelijk tegen klanten.Je spreekt Nederlands of Engels en verstaat Nederlands. Je hebt debeschikking over een stevige fiets. Je hebt een smartphone (of wildeze aanschaffen), en bent bereid om deze voor het werk tegebruiken. Je bent 15 jaar of ouder. Wat bezorgen we jou? Je begintmet een contract voor 12 maanden. Daarna kan dit contract verlengdworden. Wil je korter bij ons werken? Dat is ook mogelijk. Jekrijgt een vaste vergoeding voor het gebruik van je smartphone enbijvoorbeeld het onderhoud aan je fiets. Je krijgt 4 weken vakantieper jaar. In mei krijg je vakantiegeld (8% van je brutoloon). Webetalen mee aan je pensioen (vanaf 21 jaar). Extra gewerkte urenkrijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen alsvrije dagen. Je wordt lid van de personeelsvereniging van PostNL.Zo krijg je korting op verzekeringen, evenementen, vakanties endiverse producten. Je krijgt PostNL kleding. Sollicitatieproces 1.Sollicitatie Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijfdagen een reactie van ons. 2. Telefonische intake We stellen je eenaantal vragen om te kijken of de functie bij je past. 3. Op(video)gesprek We spreken elkaar online via video of je komt bijons langs voor het sollicitatiegesprek. In verband met hetcoronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.4. Contract Je ontvangt je contract per e-mail. 5. Nieuwe baan Jeondertekent je contract digitaal. Welkom bijPostNL!

Lees meer…