Monteur elektrische installaties – Tempo-Team – Sittard

JobID = 24y0.07

Werken als elektricien (utiliteit,woningbouw of industrie) bij een technisch bedrijf waar demedewerker nog centraal staat. En waarin je zelf invloed hebt om tekiezen waar je wil werken!

Wat ga je doen alselektricien?
Je gaat aan de slag binnen een organisatiewaar veel kennis is van de technische markt in Limburg.Otter-Westelaken zit met veel installateurs om tafel en kent deprojecten in de utiliteit, woningbouw en industrie. Zo kan voor jouals elektricien gekeken worden waar je het beste past. Wij kijkendaarbij naar jouw technische kennis, ervaring, reisbereidbaarheiden sector.  Hierdoor kan je op langdurige projecten aan deslag, op diverse locaties en krijg je de kans om jezelf in dekijker te werken bij goede opdrachtgevers! We willen weten wat jijbelangrijk vindt bij een nieuwe baan. Van welke projecten wordt jijenthousiast?

Dit krijg je van ons:

Wie ben jij?

Enthousiastover deze functie als elektricien bij Otter-Westelaken en wil jegraag aan de slag in de utiliteit, woningbouw of industrie in deomgeving Sittard? Solliciteer dan via de button. Je kunt mij ookbellen of appen via: 0622981941. Of mailen naarmartijn.nillessen@owtd.nl

Uiteraard staat deze vacatureopen voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…