Mechanisch operator procesindustrie – Tempo-Team – Sittard

JobID = 52e0.07

Een uitdagende baan als procesoperator ophet Chemelot! Wie wil dat nou niet? Wij zoeken kandidaten metervaring in de chemie die CO2 willen raffineren. Klinkt goedtoch?!

Wat bieden wijjou

Wie benjij

Watga je doen

Als procesoperator ophet Chemelot ga je aan de slag in de chemische sector. Je zorgtervoor dat de gebudgetteerde productievolumes per dienst behaaldworden. Je start jouw dienst met het opstarten van deprocesinstallaties op. Hierna houd je de processen nauwkeurig in degaten en verhelp je afwijkingen. Ook check je regelmatig of dekwaliteit van de CO2 naar behoren is. Bovendien houd je je bezigals procesoperator met het coördineren van het logistieke proces,voer jij eerstelijns onderhoud uit en los je processtoringen op..Je instrueert de chauffeurs en helpt hen met problemen bij deverlading. Ook de communicatie met het treintransport valt onderjouw verantwoordelijkheid!

Waar ga jewerken

Je komt te werken bij eenbedrijf op het Chemelot Park. Je gaat als procesoperator aan deslag in 5-ploegen in de chemische sector. Dit bedrijf raffineertCO2 wat wordt gebruikt in diverse industrieën. Je kunt denken aande voedsel-, chemische- en farmaceutische industrie. Het behoorttot de top 3 bedrijven in de CO2 raffinaderijen binnen Europa!Wanneer je hier als procesoperator aan de slag gaat krijg je eengedegen opleidings- en inwerkperiode. Hierdoor kun je snelzelfstandig aan de slag!

Ben jij benieuwd naar demogelijkheden als procesoperator op het Chemelot Park? Wij komengraag met je in contact. Bel of WhatsApp naar 06-22259711. Mailenmag natuurlijk ook naar mitchell.bartelet@owtd.nl. Ik hoop je snelte spreken! Groetjes Mitchell.

Uiteraard staat dezevacature open voor iedereen die zich hierinherkent.

Lees meer…