Basisarts – tempo-team – Sittard

JobID = 53f0.07

Functieomschrijving Hee Basisarts!Help jij meezodat mensen langer zelfstandig blijven? Dan ben jij aan het juisteadres. We zijn op zoek naar een basisarts voor de ouderzorg enrevalidatiezorg. Cliënten hebben jou nodig in het herstel, zodat zedagelijkse handelingen weer kunnen uitvoeren. Iedereen heeft eenandere casus en dit maakt het werk zo divers. Jij weet precies water nodig is om de doelen te bereiken. Samen met andere disciplineszet jij de acties uit. Het werken in een topteam zorgt ervoor datjullie de kwaliteit leveren waar iedereen om je snel aan de slag,lees dan verder. Wat bieden wij jou Inschaling in FWG 65 CAOZiekenhuizen De uren zijn flexibel van 28-36 uur per weekTijdelijk, maar vaste aanstelling is bespreekbaar Je bent werkzaamin Sittard-Geleen Uitdagende baan met 90 cliënten Bij de werkgeverstaat de cliënt centraal. Wie ben jij Natuurlijk willen ze wel debeste basisarts inzetten. Daarom moeten wij vijf zaken bespreekbaarmaken. Herken jij je hierin? Jij bent Basisarts (ANIOS) en BIGgeregistreerd; Een passie voor ouderenzorg en revalidatiezorg;Anderen omschrijven je als: een open persoon, neemt initiatieven,weet wat je kunt en stopt niet na een poging; In deze functie werkje voornamelijk dagdiensten, echter kun je gevraagd worden voorbereikbaarheidsdiensten; Tot slot, ben jij klaar voor een nieuweuitdaging. Wat ga je doen Als basisarts in de ouderenzorg krijg jijte maken met 90 cliënten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat decliënt weer zelfstandig handelingen kan uitoefenen. Bij ons heb jedaar de beslissende stem in. Samen met het team stel je hetbehandelplan op en je zorgt dat de cliënt op schema blijft. Jijbent verantwoordelijk voor het gehele revalidatietraject. Tot slotinformeer je alle betrokkenen over het proces en de voortgang. Waarga je werken Daarnaast ga jij werken bij een van de bekendstewerkgevers in deze regio. Je bent werkzaam in het ziekenhuis endraagt de verantwoordelijkheid over drie verpleegafdelingen. In hetteam staat de cliënt centraal en werken jullie met passie enbetrokkenheid. Is dit de baan waar jij van droomt? Reageer dan opdeze vacature! Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijdcontact met ons opnemen. App, bel of mail en vraag naar Brigitte ofJikke. Het digitale kopje koffie staat al klaar. Uiteraard staatdeze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om jesollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig eenaccount aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’ account log je gemakkelijk inen solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vindje in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en jepersoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan tevinden!

Lees meer…